Hevostraileri vuokrattavana

Vuokrattavana vm.2020 Cheval Liberté Gold 2 - kahden hevosen traileri. Trailerissa on mm. Pullman2 erillisjousitus, kamera, paksu hokkimatto, orikalteri, potkusuoja, 2-toiminen takasilta (silta ja sivulle kääntö), pehmustetut seinät, etupuomin vapautus ulkopuolelta jne.

Vuokraushinnat

    1vrk 45 euroa*
    2vrk 80 euroa*
    2vrk ylittävät vrk:t 35e/vrk*

Tiedustelut ja varaukset numerosta 0400 673 118 / Terhi.

*Hinta sisältää kasko-vakuutuksen, jossa omavastuu 600e.

Trailerin tekniset tiedot

Omapaino 780 kg, kantavuus 1120kg, kokonaispaino 2000kg
Sisäpuolelta Ulkopuolelta
Pituus 320 cm 452cm
Leveys 167 cm 214 cm
Korkeus 230 cm 262 cm
Huomiothan ajokorttivaatimukset! Vetoauton ja trailerin kuljettaminen vaatii kuljettajalta yleensä ns. ”pikku-e:n”. Esimerkikkitapaus: Pikku-e tarvitaan kun ajoneuvon ja trailerin yhteinen, rekisteriotteisiin merkitty kokonaismassa ylittää 3500kg.

Vuokrausehdot lyhyesti: Koppi vuokrataan ja palautetaan tyhjänä alusista. Kopissa ei saa kuljettaa tarttuvaa tautia sairastavaa hevosta. Vuokralleottaja on vastuussa huolimattomuudesta tapahtuneesta kopin rikkoutumisesta (esim. tolppaan peruutus yms.) Kolarin sattuessa vuokralleottaja maksaa vuokranantajalle vakuutustapahtuman omavastuuosuuden 200€. Kaskovakuutus ei korvaa hevosen trailerille aiheuttamia vaurioita. Vuokralleottaja on vastuussa hevosen aiheuttamista vaurioista täysimääräisinä. Vuokranantaja vastaa trailerin normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista. Vuokra maksetaan etukäteen tilille, tai käteisellä kärryä noudettaessa. Peruutukset 1 vrk ennen. Tarkemmat vuokrausehdot annetaan traileria noudettaessa.