Tallipaikat vuokrattavana

Tallipaikat toimivat itsehoitoperiaatteella, jolloin kaikki hevosten omistajat tekevät tallivuoroja sovitusti hevosmäärän mukaan. Karsinoita on tällä hetkellä 9 ja pieni pihatto 3 hevoselle.

Ulkoa löytyy pesupaikka, sekä rehuille, turpeelle ja heinälle oma tila. Lähistöllä on paljon rauhallisia maastoja.

Itsehoitotalli ei sovellu kaikille hevosen omistajille, mutta palkitsee reippaan omistajan. Opit tuntemaan hevosesi paremmin ja seuraamaan sen vointia jokapäiväisten tallitöiden lomassa. Meillä on myös tapana huolehtia siitä, että myös muiden hevosissa havaitut haavat, ontumiset, oudot käytökset ja poikkemat ilmoitetaan heti omistajalle ja jokainen auttaa toisia tarvittaessa.

Tallipaikan hintaan sisältyy karsina, tarha, valaistun kentän (20X50m), esteiden ja säilytystilojen käyttöoikeus. Hintaan ei sisälly hevosen/ponin hoito tai karsinan puhdistus. Hevoset tarhataan yhdessä tai erikseen, sopimuksen mukaan. Omistaja hankkii itse heinät ja aluset tai niitä voidaan hankkia yhdessä muiden omistajien kanssa.

Pysyvät/pitkäaikaiset vuokrasopimukset sekä rehti ja reilu maalaisjärki ovat ensisijalla uusia tallilaisia valittaessa. Kesällä laidunmahdollisuus.

Jos uskot, että voisit sopia porukkaan, ota rohkeasti yhteyttä!

Tiedustelut numerosta 0400-673 118 / Terhi.